Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - RFC Seraing (1-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 21 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - RFC Seraing (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Eric Ocansey, waarmee Lierse Kempenzonen met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Lierse Kempenzonen dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lierse Kempenzonen uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lierse Kempenzonen - RFC Seraing
Goals
1
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
85
95
Gevaarlijke aanvallen
55
72
Passes
317
425
Overtredingen
10
17
Buitenspel
0
8
Corners
5
5
Wissels
3
4
LIVE Lierse Kempenzonen - RFC Seraing 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Eric Ocansey voor Aske Sampers Lierse Kempenzonen
41' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Lilian Raillot RFC Seraing
48' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Eric Ocansey met assist van Jarno Libert Lierse Kempenzonen 1-0
54' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Sambou Sissoko RFC Seraing
58' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Mehdi Tarfi Lierse Kempenzonen
60' Wissel RFC Seraing Wissel Édouard Soumah-Abbad voor Maidine Douane RFC Seraing
80' Wissel RFC Seraing Wissel Alama Bayo voor Lilian Raillot RFC Seraing
82' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Stan Van Dessel Lierse Kempenzonen
89' Wissel RFC Seraing Wissel Noah Solheid voor Sambou Sissoko RFC Seraing
89' Wissel RFC Seraing Wissel Christophe Lepoint voor Gerald Kilota RFC Seraing
90' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Jens Cools voor Mehdi Tarfi Lierse Kempenzonen
93' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
91' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Marvin Tshibuabua RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - RFC Seraing
Opstellingen Lierse Kempenzonen - RFC Seraing
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Lierse Kempenzonen
# Speler Pos.
80
12 Jarno De Smet K
70 Samih El Touile M
4 Aristote Nkaka M
26 Jens Cools M
64 Maxim Kireev M
28 Eric Ocansey A
Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - RFC Seraing

Lierse Kempenzonen en RFC Seraing treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse Kempenzonen en RFC Seraing in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is RFC Seraing favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lierse Kempenzonen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lierse Kempenzonen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lierse Kempenzonen 1
Winst RFC Seraing 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 15e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lierse Kempenzonen - RFC Seraing Opstelling Lierse Kempenzonen Opstelling RFC Seraing Live Lierse Kempenzonen - RFC Seraing Live Lierse Kempenzonen - RFC Seraing kijken Lierse Kempenzonen - RFC Seraing kijken Live Lierse Kempenzonen - RFC Seraing stream Lierse Kempenzonen - RFC Seraing Fox Sports Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - RFC Seraing Uitslag Lierse Kempenzonen - RFC Seraing Statistieken Lierse Kempenzonen - RFC Seraing Eerste Divisie B 2023/2024 Lierse Kempenzonen - RFC Seraing wedden Lierse Kempenzonen - RFC Seraing gokken Lierse Kempenzonen - RFC Seraing Unibet