Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren (2-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 4 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren (2-2)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Lierse Kempenzonen en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Taofeek Ismaheel, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. Lierse Kempenzonen kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Stan Van Dessel, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Jarno Libert kwam Waasland-Beveren in de 72e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Jens Cools de 2-2 maakte voor Lierse Kempenzonen. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Taofeek Ismaheel met assist van Jay-Dee Geusens Waasland-Beveren 0-1
15' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Stan Van Dessel met assist van Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen 1-1
23' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Luc Marijnissen Lierse Kempenzonen
58' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Bryan Goncalves Waasland-Beveren
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel Giorgi Moistsrapishvili voor Jarno Libert Waasland-Beveren
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel David Hrnčár voor Dries Wuytens Waasland-Beveren
70' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Jakov Filipović Waasland-Beveren
72' Eigen doelpunt Waasland-Beveren Eigen doelpunt Jarno Libert Waasland-Beveren 1-2
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sander Coopman voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
79' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Alexandre De Bruyn voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
79' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Jens Cools voor Jarno Libert Lierse Kempenzonen
82' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Jens Cools met assist van Nils Schouterden Lierse Kempenzonen 2-2
87' Wissel Waasland-Beveren Wissel Tiago Cukur voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
93' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Luca Foubert voor Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.