Nabeschouwing Lommel United - Dender (2-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lommel United het zaterdag 3 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Dender (2-2)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Lommel United en Dender geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 18e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Alex Granell van Lommel United via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 31 minuten was het Jordy Soladio die Dender op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Igor Vetokele namens Lommel United in de 52e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 60e minuut was het Lommel United dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Igor Vetokele. Na 86 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Bruny Nsimba de 2-2 maakte namens Dender.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lommel United - Dender 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Dender Gele kaart voor Xavier Gies Dender
18' Penalty gemist Lommel United Penalty gemist Alex Granell Alex Granell Lommel United
18' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Steve Bould Lommel United
28' Gele kaart Dender Gele kaart voor Jordy Soladio Dender
30' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Dermane Karim Lommel United
31' Doelpunt Dender Doelpunt Jordy Soladio met assist van Lennard Hens Dender 0-1
36' Wissel Lommel United Wissel Jesper Tolinsson voor Stijn Wuytens Lommel United
38' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Dries Wouters Lommel United
41' Gele kaart Dender Gele kaart voor Joedrick Pupe Dender
46' Wissel Dender Wissel Nicolas Antoine Rajsel voor Ali Akman Dender
46' Wissel Dender Wissel Bruny Nsimba voor Jordy Soladio Dender
52' Doelpunt Lommel United Doelpunt Igor Vetokele met assist van Sam De Grand Lommel United 1-1
60' Doelpunt Lommel United Doelpunt Igor Vetokele Lommel United 2-1
69' Wissel Lommel United Wissel Amar Fatah voor Igor Vetokele Lommel United
73' Wissel Dender Wissel Olivier Myny voor Stefano Marzo Dender
78' Wissel Dender Wissel Michael Lallemand voor Jasper Van Oudenhove Dender
83' Wissel Lommel United Wissel Henry Oware Oware voor Sam De Grand Lommel United
86' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Alex Granell Lommel United
86' Doelpunt Dender Doelpunt Bruny Nsimba met assist van Nicolas Antoine Rajsel Dender 2-2
86' Gele kaart Dender Gele kaart voor Lucas Schoofs Dender
95' Wissel Dender Wissel Gilles Ruyssen voor Dender
92' Gele kaart Dender Gele kaart voor Fabio Ferraro Ridwane MBarki Dender
90' Gele kaart Dender Gele kaart voor Bruny Nsimba Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Dender
Opstellingen Lommel United - Dender
De opstellingen van Lommel United en Dender zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.