Nabeschouwing Lommel United - Lierse Kempenzonen (3-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 17 december 2023 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lommel United het zondag 17 december 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Lierse Kempenzonen (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Lucas Schoofs, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. Lommel United vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Zalán Vancsa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Lommel United, waarmee Dermane Karim zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Lommel United gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Letellier, waardoor Lommel United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lommel United - Lierse Kempenzonen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Lommel United Doelpunt Lucas Schoofs met assist van Alex Granell Lommel United 1-0
29' Doelpunt Lommel United Doelpunt Zalán Vancsa Lommel United 2-0
39' Doelpunt Lommel United Doelpunt Dermane Karim met assist van Arthur Lommel United 3-0
46' Wissel Lommel United Wissel Jamal Baptiste voor Yeboah Amankwah Lommel United
46' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Luc Marijnissen voor Jens Cools Lierse Kempenzonen
63' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Joeri Poelmans Lierse Kempenzonen
65' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
66' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Sam De Grand Lommel United
77' Wissel Lommel United Wissel Leon Lalić voor Alex Granell Lommel United
78' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
88' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Leon Lalić Lommel United
88' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor L. Lalic Lommel United
91' Wissel Lommel United Wissel Đorđe Gordić voor Juho Talvitie Lommel United
91' Wissel Lommel United Wissel Rob Nizet voor Sam De Grand Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Lommel United - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Lommel United en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.