Nabeschouwing Lommel United - Patro Eisden (1-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 24 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lommel United het vrijdag 24 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Patro Eisden. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Patro Eisden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Patro Eisden (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Patro Eisden is onder leiding van scheidsrechter Tim De Keyzer geëindigd in een 1-2 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Sam De Grand zette Patro Eisden op een 0-1 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. Lommel United kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Arthur, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette A. Hadj-Moussa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Patro Eisden de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 88e minuut werd Álvaro Santos Correa van Patro Eisden met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Patro Eisden het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim De Keyzer, waardoor Patro Eisden dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lommel United - Patro Eisden 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Patro Eisden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt Patro Eisden Eigen doelpunt Sam De Grand Patro Eisden 0-1
34' Wissel Lommel United Wissel Rob Nizet voor Sam De Grand Lommel United
39' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor K. Kis Patro Eisden
53' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Dermane Karim Lommel United
55' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur met assist van Leon Lalić Lommel United 1-1
61' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt A. Hadj-Moussa met assist van B. Dansoko Patro Eisden 1-2
68' Wissel Patro Eisden Wissel S. Bammens voor Patro Eisden
70' Wissel Lommel United Wissel M. Bounou voor B. Dansoko Lommel United
75' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Jamal Baptiste Leon Lalić Patro Eisden
78' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor M. Bounou Patro Eisden
80' Wissel Patro Eisden Wissel I. Swers voor Patro Eisden
83' Wissel Lommel United Wissel Y. Bentayeb voor E. Sam Lommel United
88' Rode kaart Patro Eisden Rode kaart voor Álvaro Santos Correa Alex Granell Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Patro Eisden
Opstellingen Lommel United - Patro Eisden
De opstellingen van Lommel United en Patro Eisden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.