Nabeschouwing Lommel United - RSC Anderlecht II (3-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lommel United het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RSC Anderlecht II. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - RSC Anderlecht II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - RSC Anderlecht II (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en RSC Anderlecht II is onder leiding van scheidsrechter Hannes De Couvreur geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Keisuke Goto, waarmee RSC Anderlecht II met 0-1 de leiding nam. Lommel United kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sam De Grand, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette Lucas Schoofs zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Lommel United vergroot nadat Arthur de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Lommel United.

LIVE Lommel United - RSC Anderlecht II 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - RSC Anderlecht II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt Keisuke Goto met assist van Loïc Masscho RSC Anderlecht II 0-1
25' Doelpunt Lommel United Doelpunt Sam De Grand met assist van Zalán Vancsa Lommel United 1-1
34' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor Nathan De Cat RSC Anderlecht II
35' Doelpunt Lommel United Doelpunt Lucas Schoofs met assist van Diego Rosa Lommel United 2-1
47' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Dermane Karim Lommel United
54' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Alex Granell Lommel United
64' Wissel Lommel United Wissel Arthur voor Alex Granell Lommel United
65' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Ali Maamar voor Ilias Moutha-Sebtaoui RSC Anderlecht II
82' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Tudor Mendel-Idowu voor Mohamed Bouchouari RSC Anderlecht II
82' Wissel Lommel United Wissel Álvaro Santos Correa voor Zalán Vancsa Lommel United
83' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Robbie Ure voor Devon Decorte RSC Anderlecht II
84' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur met assist van Juho Talvitie Lommel United 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - RSC Anderlecht II
Opstellingen Lommel United - RSC Anderlecht II
De opstellingen van Lommel United en RSC Anderlecht II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.