Nabeschouwing Lommel United - Zulte-Waregem (1-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 27 oktober 2023 - 20:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lommel United het vrijdag 27 oktober 2023 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Zulte-Waregem (1-1)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Lommel United en Zulte-Waregem geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Zinho Gano, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Lommel United kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Arthur, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lommel United - Zulte-Waregem 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Nicolas Rommens Zulte-Waregem
44' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Alex Granell Lommel United
46' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Matheus Machado Zulte-Waregem
52' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Zinho Gano met assist van Matheus Machado Zulte-Waregem 0-1
61' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur met assist van Sam De Grand Lommel United 1-1
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel Abdoulaye Traore voor Matheus Machado Zulte-Waregem
69' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Joel Bagan Zulte-Waregem
70' Wissel Lommel United Wissel Stijn Wuytens voor Kluiverth Aguilar Lommel United
74' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Dries Wouters Lommel United
87' Wissel Zulte-Waregem Wissel Alioune Ndour voor Zinho Gano Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Zulte-Waregem
Opstellingen Lommel United - Zulte-Waregem
De opstellingen van Lommel United en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.