Nabeschouwing Patro Eisden - KRC Genk II (2-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 8 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het vrijdag 8 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KRC Genk II. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - KRC Genk II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - KRC Genk II (2-2)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Patro Eisden en KRC Genk II geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Marius Noubissi, waarmee Patro Eisden met 1-0 de leiding nam. KRC Genk II kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Victory Beniangba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Victory Beniangba zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee KRC Genk II de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Patro Eisden nadat Marius Noubissi in de 86e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Patro Eisden - KRC Genk II 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - KRC Genk II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Marius Noubissi met assist van B. Dansoko Patro Eisden 1-0
30' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Ibrahima Sory Bangoura KRC Genk II
31' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Stef Peeters Patro Eisden
32' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor J. Renson Patro Eisden
46' Wissel KRC Genk II Wissel Robin Mirisola voor Ibrahima Sory Bangoura KRC Genk II
62' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt Victory Beniangba met assist van Robin Mirisola KRC Genk II 1-1
64' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Thomas Claes KRC Genk II
67' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Marius Noubissi Patro Eisden
76' Wissel KRC Genk II Wissel Cédric Nuozzi voor Noah Adedeji-Sternberg KRC Genk II
78' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Victory Beniangba KRC Genk II
84' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt Victory Beniangba KRC Genk II 1-2
86' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Marius Noubissi met assist van Lukas Van Eenoo Patro Eisden 2-2
88' Wissel Patro Eisden Wissel E. Sam voor Marius Noubissi Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - KRC Genk II
Opstellingen Patro Eisden - KRC Genk II
De opstellingen van Patro Eisden en KRC Genk II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Patro Eisden - KRC Genk II

Patro Eisden en KRC Genk II treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arne De Beuckelaer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Patro Eisden en KRC Genk II in de Eerste Divisie B vond plaats op 8 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Patro Eisden. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Patro Eisden favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl KRC Genk II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Patro Eisden 1
Winst KRC Genk II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Patro Eisden op een 5e positie staat, terwijl we KRC Genk II terugvinden op de 11e plaats.