Nabeschouwing Patro Eisden - KV Oostende (2-3) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het zondag 14 april 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - KV Oostende (2-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 2-3 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Sieben Dewaele van KV Oostende via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Patro Eisden dat via E. Sam dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nathan Verboomen. Johanna Omolo dacht na 20 minuten te scoren voor KV Oostende, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

viel het eerste doelpunt van de wedstrijd via Thomas Basila waardoor KV Oostende op een 1-1 voorsprong kwam te staan. Na 81 minuten spelen wist KV Oostende via Thomas Basila de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nathan Verboomen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-3 eindigde in een overwinning voor KV Oostende.

LIVE Patro Eisden - KV Oostende 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor J. Heekeren Patro Eisden
9' Penalty gemist KV Oostende Penalty gemist Sieben Dewaele Sieben Dewaele KV Oostende
9' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt E. Sam Patro Eisden
18' Wissel KV Oostende Wissel S. Bammens voor KV Oostende 1-0
20' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Johanna Omolo met assist van Robbie DHaese KV Oostende
27' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Thomas Basila KV Oostende 1-1
33' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor David Atanga Mohamed Berte KV Oostende 1-2
38' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Liam Bossin  KV Oostende
42' Wissel Patro Eisden Wissel Ewan Henderson voor Patro Eisden
65' Wissel KV Oostende Wissel S. Limbombe voor L. Bamona KV Oostende
70' Wissel KV Oostende Wissel Alfons Amade voor Ewan Henderson KV Oostende
70' Wissel Patro Eisden Wissel Daniel Pérez voor David Atanga Patro Eisden
72' Wissel Patro Eisden Wissel S. Sigurðarson voor K. Kis Patro Eisden
77' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Hassaini T. Pietermaat KV Oostende
81' Penalty KV Oostende Penalty Thomas Basila KV Oostende
86' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Maxime DArpino Patro Eisden 1-3
93' Wissel KV Oostende Wissel S. Sigurðarson voor S. Bammens KV Oostende 2-3
90' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Paco Avoki Maxime DArpino Patro Eisden
92' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor J. Renson Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - KV Oostende
Opstellingen Patro Eisden - KV Oostende
De opstellingen van Patro Eisden en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Patro Eisden - KV Oostende

Patro Eisden en KV Oostende treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Patro Eisden en KV Oostende in de Eerste Divisie B vond plaats op 27 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Patro Eisden 0
Winst KV Oostende 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Patro Eisden op een 6e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 15e plaats.