Nabeschouwing Patro Eisden - RFC Seraing (2-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het zondag 5 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - RFC Seraing (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Hannes De Couvreur geëindigd in een 2-1 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 0e minuut dacht Patro Eisden op voorsprong te komen via een doelpunt van Stijn Stijnen. Helaas voor Patro Eisden werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Patro Eisden dat via Y. Bentayeb dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Hannes De Couvreur. T. Pietermaat dacht na 53 minuten te scoren voor RFC Seraing, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 72e minuut moest RFC Seraing verder met een man minder, nadat Alama Bayo een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hannes De Couvreur niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Patro Eisden - RFC Seraing 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Stijn Stijnen Patro Eisden
7' Wissel Patro Eisden Wissel Stef Peeters voor E. Sam Patro Eisden 1-0
24' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Y. Bentayeb met assist van A. Hadj-Moussa Patro Eisden
25' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor B. Dansoko Stef Peeters RFC Seraing 2-0
26' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Marvin Tshibuabua Patro Eisden
27' Wissel Patro Eisden Wissel Stijn Stijnen voor Patro Eisden
41' Wissel RFC Seraing Wissel Theo Pierrot voor Stef Peeters RFC Seraing
46' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Maidine Douane Elias Spago Patro Eisden
53' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt T. Pietermaat RFC Seraing
67' Wissel Patro Eisden Wissel Christophe Lepoint voor Oussmane Kébé Patro Eisden 2-1
69' Wissel Patro Eisden Wissel M. Bounou voor T. Pietermaat Patro Eisden
69' Wissel Patro Eisden Wissel S. Sigurðarson voor E. Sam Patro Eisden
70' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor S. Bammens Y. Gueroui Patro Eisden
70' Wissel RFC Seraing Wissel S. Sigurðarson voor RFC Seraing
72' Tweede gele kaart RFC Seraing Tweede gele kaart voor Alama Bayo Édouard Soumah-Abbad RFC Seraing
72' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Marvin Tshibuabua RFC Seraing
73' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Lucas Margueron Patro Eisden
78' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor I. Swers Patro Eisden
81' Wissel RFC Seraing Wissel B. Dansoko voor RFC Seraing
90' Wissel RFC Seraing Wissel Désiré Segbé Azankpo voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - RFC Seraing
Opstellingen Patro Eisden - RFC Seraing
De opstellingen van Patro Eisden en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.