Nabeschouwing RFC Seraing - Liège (0-4) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt RFC Seraing het zaterdag 17 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liège. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Liège live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Liège (0-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen RFC Seraing en Liège is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 0-4 overwinning voor Liège. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Reno Wilmots, waarmee Liège met 0-1 de leiding nam. Liège vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alessio Cascio op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Liège, waarmee Ryan Merlen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Liège in de 77e minuut, nadat Mohamed Mouhli de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Liège.

LIVE RFC Seraing - Liège 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Liège teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Djibril Diarra RFC Seraing
16' Doelpunt Liège Doelpunt Reno Wilmots Liège 0-1
18' Gele kaart Liège Gele kaart voor Alessio Cascio Liège
46' Wissel RFC Seraing Wissel Lilian Raillot voor Édouard Soumah-Abbad RFC Seraing
46' Wissel RFC Seraing Wissel Alama Bayo voor Djibril Diarra RFC Seraing
46' Wissel RFC Seraing Wissel Nelson Balongo voor Valentin Guillaume RFC Seraing
51' Gele kaart Liège Gele kaart voor Zakaria Atteri Liège
53' Doelpunt Liège Doelpunt Alessio Cascio met assist van Benoit Nyssen Liège 0-2
55' Doelpunt Liège Doelpunt Ryan Merlen Liège 0-3
59' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Marvin Tshibuabua RFC Seraing
68' Wissel RFC Seraing Wissel Yannis Lawson voor Oussmane Kébé RFC Seraing
68' Wissel RFC Seraing Wissel Harrison Ondo-Eyi voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
75' Wissel Liège Wissel Maxime Cavelier voor Alessio Cascio Liège
76' Wissel Liège Wissel Mohamed Mouhli voor Yannick Gaby Loemba Liège
77' Doelpunt Liège Doelpunt Mohamed Mouhli met assist van Maxime Cavelier Liège 0-4
87' Wissel Liège Wissel Emilien Massart voor Benoit Bruggeman Liège
88' Wissel Liège Wissel Tom Panepinto voor Zakaria Atteri Liège
88' Wissel Liège Wissel Damien Mouchamps voor Ryan Merlen Liège
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Liège
Opstellingen RFC Seraing - Liège
De opstellingen van RFC Seraing en Liège zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RFC Seraing - Liège

RFC Seraing en Liège treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en Liège in de Eerste Divisie B vond plaats op 3 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liège. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Liège favoriet. 1 keer wist de ploeg van RFC Seraing te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RFC Seraing. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst RFC Seraing 0
Winst Liège 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RFC Seraing op een 15e positie staat, terwijl we Liège terugvinden op de 8e plaats.