Nabeschouwing RSC Anderlecht II - KV Oostende (0-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt RSC Anderlecht II het zaterdag 16 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de RSC Anderlecht II - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RSC Anderlecht II - KV Oostende (0-0)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen RSC Anderlecht II en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was RSC Anderlecht II dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. KV Oostende kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tom Stevens niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE RSC Anderlecht II - KV Oostende 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RSC Anderlecht II - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Jonas Vinck KV Oostende
44' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor Nilson Angulo RSC Anderlecht II
63' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor Tristan Degreef RSC Anderlecht II
64' Wissel KV Oostende Wissel David Atanga voor Luis Hartwig KV Oostende
69' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Mohamed Bouchouari voor Louis Patris RSC Anderlecht II
69' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Nunzio Engwanda-Ongena voor Anas Tajaouart RSC Anderlecht II
69' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Sieben Dewaele KV Oostende
76' Wissel KV Oostende Wissel Juanda Fuentes voor Massimo Decoene KV Oostende
86' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Loïc Masscho voor Ilias Moutha-Sebtaoui RSC Anderlecht II
88' Wissel KV Oostende Wissel Alfons Amade voor Ewan Henderson KV Oostende
88' Wissel KV Oostende Wissel Daniel Perez voor Mohamed Berte KV Oostende
92' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Lars Montegnies voor Luca Monticelli RSC Anderlecht II
92' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Lilian Vergeylen voor Tristan Degreef RSC Anderlecht II
93' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor Lilian Vergeylen RSC Anderlecht II
Video hoogtepunten en samenvatting RSC Anderlecht II - KV Oostende
Opstellingen RSC Anderlecht II - KV Oostende
De opstellingen van RSC Anderlecht II en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.