Nabeschouwing Standard Liège II - Lommel United (0-4) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Standard Liège II het vrijdag 26 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Liège II - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Liège II - Lommel United (0-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Standard Liège II en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 0-4 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door Zalán Vancsa, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. In de 69e minuut moest Noah Dodeigne van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jordy Vermeire een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Standard Liège II verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Lommel United via een goal van Leon Lalić in de 71e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 73e minuut volgde een derde treffer van Lommel United, waarmee Arthur zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Lommel United geen gas terug, waardoor in de 90e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Igor Vetokele.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Lommel United.

LIVE Standard Liège II - Lommel United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Liège II - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Soufiane Benjdida Standard Liège II
44' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Oscar Olivier Standard Liège II
46' Wissel Standard Liège II Wissel Noah Mawete Kinsiona voor Noah Makembo-Ntemo Standard Liège II
47' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Adriano Mansala Mpudi Standard Liège II
61' Doelpunt Lommel United Doelpunt Zalán Vancsa met assist van Leon Lalić Lommel United 0-1
66' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Leon Lalić Lommel United
69' Rode kaart Standard Liège II Rode kaart voor Noah Dodeigne Standard Liège II
71' Doelpunt Lommel United Doelpunt Leon Lalić Lommel United 0-2
73' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur Lommel United 0-3
74' Wissel Standard Liège II Wissel Amine Benfriha voor Adriano Mansala Mpudi Standard Liège II
74' Wissel Lommel United Wissel Alex Granell voor Stijn Wuytens Lommel United
74' Wissel Lommel United Wissel Jesper Tolinsson voor Leon Lalić Lommel United
74' Wissel Standard Liège II Wissel Samy Tory voor Jorge Ruvalcaba Standard Liège II
79' Wissel Lommel United Wissel Álvaro Santos Correa voor Juho Talvitie Lommel United
79' Wissel Lommel United Wissel Igor Vetokele voor Arthur Lommel United
81' Wissel Standard Liège II Wissel Adrien Giunta voor Oscar Olivier Standard Liège II
82' Wissel Standard Liège II Wissel Mouad El Fanis voor Ilyes Ziani Standard Liège II
89' Wissel Lommel United Wissel Daniel Negry-McGrath voor Lucas Schoofs Lommel United
90' Doelpunt Lommel United Doelpunt Igor Vetokele met assist van Daniel Negry-McGrath Lommel United 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Liège II - Lommel United
Opstellingen Standard Liège II - Lommel United
De opstellingen van Standard Liège II en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.