Nabeschouwing Standard Liège II - Waasland-Beveren (1-4) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Standard Liège II het zaterdag 13 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Liège II - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Liège II - Waasland-Beveren (1-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Standard Liège II en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 1-4 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Goduine Koyalipou, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Hrnčár op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Standard Liège II de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Oscar Olivier.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Waasland-Beveren vergroot nadat Taofeek Ismaheel de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 78e minuut wist Goduine Koyalipou namens Waasland-Beveren de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Bourdeaud'hui en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Waasland-Beveren.

LIVE Standard Liège II - Waasland-Beveren 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Liège II - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Goduine Koyalipou met assist van David Hrnčár Waasland-Beveren 0-1
27' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Bryan Goncalves Waasland-Beveren
34' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt David Hrnčár met assist van Jakov Filipović Waasland-Beveren 0-2
46' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt Oscar Olivier met assist van Samy Tory Standard Liège II 1-2
60' Wissel Standard Liège II Wissel Rabby Mateta Pepa voor Adriano Mansala Mpudi Standard Liège II
67' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Noah Dodeigne Standard Liège II
69' Wissel Standard Liège II Wissel Noah Makembo-Ntemo voor Amine Benfriha Standard Liège II
69' Wissel Standard Liège II Wissel Jorge Ruvalcaba voor Brahim Ghalidi Standard Liège II
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel Dries Wuytens voor Louis Verstraete Waasland-Beveren
73' Wissel Standard Liège II Wissel Thiago Paulo da Silva voor Noah Dodeigne Standard Liège II
74' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Taofeek Ismaheel met assist van Anthony Limbombe Waasland-Beveren 1-3
74' Wissel Standard Liège II Wissel Adrien Giunta voor Oscar Olivier Standard Liège II
78' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Goduine Koyalipou met assist van David Hrnčár Waasland-Beveren 1-4
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel Tiago Cukur voor Mathis Servais Waasland-Beveren
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sander Coopman voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jenthe Mertens voor David Hrnčár Waasland-Beveren
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel Yousef Salech voor Goduine Koyalipou Waasland-Beveren
87' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Adrien Giunta Standard Liège II
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Liège II - Waasland-Beveren
Opstellingen Standard Liège II - Waasland-Beveren
De opstellingen van Standard Liège II en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.