Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge II (0-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 21 januari 2024 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Waasland-Beveren het zondag 21 januari 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge II (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Arne De Beuckelaer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Club Brugge II. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Louis Verstraete van Waasland-Beveren. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 56e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 62 minuten was het Víctor Barberá die Club Brugge II op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Club Brugge II via een goal van Shion Homma in de 93e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Club Brugge II.

LIVE Waasland-Beveren - Club Brugge II 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Louis Verstraete Waasland-Beveren
56' Tweede gele kaart Waasland-Beveren Tweede gele kaart voor Louis Verstraete Waasland-Beveren
62' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Víctor Barberá met assist van Joaquin Seys Club Brugge II 0-1
63' Wissel Club Brugge II Wissel William Simba voor Kyriani Sabbe Club Brugge II
64' Wissel Club Brugge II Wissel Benjamin Faraas voor Romeo Vermant  Club Brugge II
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel Tiago Cukur voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
69' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Benjamin Faraas Club Brugge II
73' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Sheldon Bateau Waasland-Beveren
74' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Mathis Servais Waasland-Beveren
74' Wissel Club Brugge II Wissel Sem Audoor voor Víctor Barberá Club Brugge II
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel Everton Luiz voor David Hrnčár Waasland-Beveren
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jenthe Mertens voor Jakov Filipović Waasland-Beveren
81' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sander Coopman voor Mathis Servais Waasland-Beveren
88' Wissel Club Brugge II Wissel Liam De Smet voor Alejandro Granados Club Brugge II
93' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Shion Homma met assist van Sem Audoor Club Brugge II 0-2
96' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Club Brugge II
Opstellingen Waasland-Beveren - Club Brugge II
De opstellingen van Waasland-Beveren en Club Brugge II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge II

Waasland-Beveren en Club Brugge II treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arne De Beuckelaer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Club Brugge II in de Eerste Divisie B vond plaats op 22 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Waasland-Beveren favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Club Brugge II slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 3
Winst Club Brugge II 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 6e positie staat, terwijl we Club Brugge II terugvinden op de 10e plaats.