Nabeschouwing Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen (3-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 3-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Jakov Filipović, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. Waasland-Beveren vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Goduine Koyalipou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Lierse Kempenzonen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ousmane Sow.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Waasland-Beveren vergroot nadat Mathis Servais de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Jakov Filipović met assist van Bryan Goncalves Waasland-Beveren 1-0
23' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Goduine Koyalipou met assist van Louis Verstraete Waasland-Beveren 2-0
40' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Ousmane Sow Lierse Kempenzonen 2-1
65' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Louis Verstraete Waasland-Beveren
70' Wissel Waasland-Beveren Wissel Mathis Servais voor Erdon Daci Waasland-Beveren
73' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Jens Cools Lierse Kempenzonen
77' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Mathis Servais met assist van Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren 3-1
77' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Eric Ocansey voor Alexandre De Bruyn Lierse Kempenzonen
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel Dries Wuytens voor David Hrnčár Waasland-Beveren
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel Yousef Salech voor Goduine Koyalipou Waasland-Beveren
87' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jenthe Mertens voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
87' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Samih El Touile voor Stan Van Dessel Lierse Kempenzonen
87' Wissel Waasland-Beveren Wissel Petar Vitanov voor Everton Luiz Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Waasland-Beveren - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Waasland-Beveren en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.