Nabeschouwing Waasland-Beveren - Patro Eisden (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 15 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Waasland-Beveren het vrijdag 15 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Patro Eisden. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Patro Eisden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Patro Eisden (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Patro Eisden is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 0-1 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Stijn Stijnen van Patro Eisden. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 0e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 24e minuut voor dat Patro Eisden via K. Kis op 0-1 kwam te staan.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Patro Eisden.

LIVE Waasland-Beveren - Patro Eisden 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Patro Eisden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Tweede gele kaart Patro Eisden Tweede gele kaart voor Stijn Stijnen Patro Eisden
24' Penalty Patro Eisden Penalty K. Kis Patro Eisden 0-1
24' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Beau Reus Waasland-Beveren
25' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Jakov Filipović Waasland-Beveren
25' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Stijn Stijnen Patro Eisden
40' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Stef Peeters Patro Eisden
43' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Everton Luiz Waasland-Beveren
58' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor B. Dansoko Patro Eisden
65' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor L. Bamona Patro Eisden
66' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jenthe Mertens voor David Hrnčár Waasland-Beveren
77' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jay-Dee Geusens voor Everton Luiz Waasland-Beveren
78' Wissel Patro Eisden Wissel I. Swers voor L. Bamona Patro Eisden
79' Wissel Patro Eisden Wissel Y. Bentayeb voor B. Dansoko Patro Eisden
82' Wissel Patro Eisden Wissel Theo Pierrot voor Stef Peeters Patro Eisden
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sander Coopman voor Louis Verstraete Waasland-Beveren
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel Hüseyin Ertürk voor Erdon Daci Waasland-Beveren
91' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Jay-Dee Geusens Waasland-Beveren
93' Wissel Patro Eisden Wissel S. Bammens voor Lukas Van Eenoo Patro Eisden
93' Wissel Patro Eisden Wissel E. Sam voor Marius Noubissi Patro Eisden
93' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Marius Noubissi Patro Eisden
97' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor K. Kis Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Patro Eisden
Opstellingen Waasland-Beveren - Patro Eisden
De opstellingen van Waasland-Beveren en Patro Eisden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Patro Eisden

Waasland-Beveren en Patro Eisden treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Willems en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Patro Eisden in de Eerste Divisie B vond plaats op 26 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Patro Eisden. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Patro Eisden favoriet. 1 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 0
Winst Patro Eisden 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 7e positie staat, terwijl we Patro Eisden terugvinden op de 6e plaats.