Nabeschouwing Waasland-Beveren - RSC Anderlecht II (2-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 5 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Waasland-Beveren het vrijdag 5 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RSC Anderlecht II. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - RSC Anderlecht II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - RSC Anderlecht II (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en RSC Anderlecht II is onder leiding van scheidsrechter Theophile Diskeuve geëindigd in een 2-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Goduine Koyalipou, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. RSC Anderlecht II kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Antoine Colassin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette Dries Wuytens zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Theophile Diskeuve, waardoor Waasland-Beveren dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - RSC Anderlecht II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - RSC Anderlecht II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Goduine Koyalipou met assist van Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren 1-0
21' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Everton Luiz Waasland-Beveren
22' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt Antoine Colassin met assist van Tristan Degreef RSC Anderlecht II 1-1
28' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Dries Wuytens met assist van Bryan Goncalves Waasland-Beveren 2-1
32' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor Anas Tajaouart RSC Anderlecht II
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel Erdon Daci voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
64' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Devon Decorte voor Anas Tajaouart RSC Anderlecht II
75' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Keisuke Goto voor Robbie Ure RSC Anderlecht II
75' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Ali Maamar voor N. De Cat RSC Anderlecht II
77' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Louis Verstraete Waasland-Beveren
81' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jenthe Mertens voor Mathis Servais Waasland-Beveren
86' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
91' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Kylian Hazard  voor Alonzo Engwanda  RSC Anderlecht II
92' Wissel Waasland-Beveren Wissel Lilian Vergeylen voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
92' Wissel Waasland-Beveren Wissel Petar Vitanov voor Louis Verstraete Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - RSC Anderlecht II
Opstellingen Waasland-Beveren - RSC Anderlecht II
De opstellingen van Waasland-Beveren en RSC Anderlecht II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.