Nabeschouwing Zulte-Waregem - KRC Genk II (1-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 21 januari 2024 - 13:30 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Zulte-Waregem het zondag 21 januari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen KRC Genk II. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - KRC Genk II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - KRC Genk II (1-1)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Zulte-Waregem en KRC Genk II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Jelle Vossen, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. KRC Genk II kwam na 68 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Noah Adedeji-Sternberg, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 72e minuut kreeg Modou Tambedou van Zulte-Waregem voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Zulte-Waregem de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

KRC Genk II kreeg een penalty toegewezen in de 91e minuut, die werd genomen door Konstantinos Karetsas. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Zulte-Waregem - KRC Genk II 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - KRC Genk II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Jelle Vossen met assist van Robbe Decostere Zulte-Waregem 1-0
22' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Josue Ndenge Kongolo KRC Genk II
26' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Wilson Da Costa KRC Genk II
48' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Thomas Claes KRC Genk II
50' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Modou Tambedou Zulte-Waregem
67' Wissel KRC Genk II Wissel Kelvin John voor Wilson Da Costa KRC Genk II
67' Wissel KRC Genk II Wissel Robin Mirisola voor Victory Beniangba KRC Genk II
68' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt Noah Adedeji-Sternberg KRC Genk II 1-1
71' Wissel KRC Genk II Wissel Faissal Al Mazyani voor Brad Manguelle KRC Genk II
72' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor Modou Tambedou Zulte-Waregem
78' Wissel Zulte-Waregem Wissel Ruud Vormer voor Abdoulaye Traore Zulte-Waregem
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel Alioune Ndour voor Matheus Machado Zulte-Waregem
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel Yannick Cappelle voor Christian Brüls Zulte-Waregem
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel Andres Labie voor Rubin Seigers Zulte-Waregem
95' Wissel KRC Genk II Wissel Adnane Abid voor Noah Adedeji-Sternberg KRC Genk II
91' Penalty gemist KRC Genk II Penalty gemist Konstantinos Karetsas Konstantinos Karetsas KRC Genk II
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - KRC Genk II
Opstellingen Zulte-Waregem - KRC Genk II
De opstellingen van Zulte-Waregem en KRC Genk II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - KRC Genk II

Zulte-Waregem en KRC Genk II treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hannes De Couvreur en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en KRC Genk II in de Eerste Divisie B vond plaats op 15 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl KRC Genk II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 1
Winst KRC Genk II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 2e positie staat, terwijl we KRC Genk II terugvinden op de 11e plaats.