Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 3 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Zulte-Waregem het vrijdag 3 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Zulte-Waregem en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Michiel Allaerts geëindigd in een 0-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Maxime DArpino, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Zulte-Waregem dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van KV Oostende.

LIVE Zulte-Waregem - KV Oostende 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Brent Laes KV Oostende
37' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Maxime DArpino met assist van Brent Laes KV Oostende 0-1
44' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Ruud Vormer Zulte-Waregem
63' Wissel Zulte-Waregem Wissel Christian Brüls voor Abdoulaye Traore Zulte-Waregem
63' Wissel Zulte-Waregem Wissel Dylan Demuynck voor Joel Bagan Zulte-Waregem
63' Wissel Zulte-Waregem Wissel Alioune Ndour voor Matheus Machado Zulte-Waregem
65' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Daniel Perez KV Oostende
73' Wissel KV Oostende Wissel Cederick Van Daele voor Daniel Perez KV Oostende
75' Wissel Zulte-Waregem Wissel Alessandro Ciranni voor Robbe Decostere Zulte-Waregem
77' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Liam Bossin KV Oostende
82' Wissel KV Oostende Wissel Sieben Dewaele voor Maxime DArpino KV Oostende
82' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Mohamed Berte KV Oostende
86' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Lukas Willen Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - KV Oostende
Opstellingen Zulte-Waregem - KV Oostende
De opstellingen van Zulte-Waregem en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.