Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lommel United (0-3) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 10 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lommel United (0-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Zulte-Waregem en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Vincent Euvrard van Zulte-Waregem. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 0e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 10 minuten was het Lucas Schoofs die Lommel United op een 0-1 voorsprong zette. In de 32e werd de voorsprong voor Lommel United verdubbeld dankzij een doelpunt van Juho Talvitie.

In de 57e minuut volgde een derde treffer van Lommel United, waarmee Amar Fatah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurent Willems, waardoor Lommel United dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zulte-Waregem - Lommel United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor Vincent Euvrard Zulte-Waregem
10' Doelpunt Lommel United Doelpunt Lucas Schoofs met assist van Alex Granell Lommel United 0-1
32' Doelpunt Lommel United Doelpunt Juho Talvitie met assist van Dermane Karim Lommel United 0-2
36' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Stavros Gavriel Zulte-Waregem
37' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Vincent Euvrard Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Robbe Decostere voor Lukas Willen Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Alioune Ndour voor Christian Brüls Zulte-Waregem
57' Doelpunt Lommel United Doelpunt Amar Fatah Lommel United 0-3
63' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Henry Oware Oware Lommel United
63' Wissel Lommel United Wissel Leon Lalić voor Amar Fatah Lommel United
68' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Tochukwu Nnadi Zulte-Waregem
69' Wissel Zulte-Waregem Wissel Kevor Palumets voor Rubin Seigers Zulte-Waregem
79' Wissel Lommel United Wissel Álvaro Santos Correa voor Henry Oware Oware Lommel United
80' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Leon Lalić Lommel United
80' Wissel Lommel United Wissel L. Lalic voor Lommel United
92' Wissel Lommel United Wissel Livio Cicero voor Juho Talvitie Lommel United
92' Wissel Lommel United Wissel Toon Franssen voor Zalán Vancsa Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Lommel United
Opstellingen Zulte-Waregem - Lommel United
De opstellingen van Zulte-Waregem en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.