Nabeschouwing Zulte-Waregem - RFC Seraing (2-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 15 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Zulte-Waregem het vrijdag 15 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - RFC Seraing (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Zulte-Waregem en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door Pape Moussa Fall, waarmee RFC Seraing met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem kwam in de 85e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Modou Tambedou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette Yannick Cappelle zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brent Staessens, waardoor Zulte-Waregem dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zulte-Waregem - RFC Seraing 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Wissel Zulte-Waregem Wissel Joel Bagan voor Robbe Decostere Zulte-Waregem
58' Wissel Zulte-Waregem Wissel Christian Brüls voor Dylan Demuynck Zulte-Waregem
58' Wissel Zulte-Waregem Wissel Alioune Ndour voor Matheus Machado Zulte-Waregem
69' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Pape Moussa Fall met assist van Gerald Kilota RFC Seraing 0-1
74' Wissel RFC Seraing Wissel Édouard Soumah-Abbad voor Désiré Segbé Azankpo RFC Seraing
75' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Marvin Tshibuabua RFC Seraing
78' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Alessandro Ciranni Zulte-Waregem
79' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Modou Tambedou Zulte-Waregem
79' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
82' Wissel Zulte-Waregem Wissel Yannick Cappelle voor Alessandro Ciranni Zulte-Waregem
82' Wissel Zulte-Waregem Wissel Mohamed Guindo voor Abdoulaye Traore Zulte-Waregem
83' Wissel RFC Seraing Wissel Alama Bayo voor Steve Mvoué RFC Seraing
85' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Modou Tambedou met assist van Jelle Vossen Zulte-Waregem 1-1
93' Wissel RFC Seraing Wissel Valentin Guillaume voor Maidine Douane RFC Seraing
94' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Yannick Cappelle met assist van Alioune Ndour Zulte-Waregem 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - RFC Seraing
Opstellingen Zulte-Waregem - RFC Seraing
De opstellingen van Zulte-Waregem en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.