Nabeschouwing Zulte-Waregem - Waasland-Beveren (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 3 februari 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Waasland-Beveren (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Zulte-Waregem en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 0-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Goduine Koyalipou, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Waasland-Beveren.

LIVE Zulte-Waregem - Waasland-Beveren 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Tochukwu Nnadi Zulte-Waregem
14' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Goduine Koyalipou met assist van Bryan Goncalves Waasland-Beveren 0-1
22' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Sheldon Bateau Waasland-Beveren
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Stavros Gavriel voor Abdoulaye Traore Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Nicolas Rommens voor Modou Tambedou Zulte-Waregem
57' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Jakov Filipović Waasland-Beveren
69' Wissel Zulte-Waregem Wissel Rubin Seigers voor Joel Bagan Zulte-Waregem
70' Wissel Zulte-Waregem Wissel Alioune Ndour voor Alessandro Ciranni Zulte-Waregem
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel Dries Wuytens voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
77' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Christian Brüls Zulte-Waregem
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel Mohamed Guindo voor Tochukwu Nnadi Zulte-Waregem
78' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Everton Luiz Waasland-Beveren
85' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Bryan Goncalves Waasland-Beveren
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel Yousef Salech voor Erdon Daci Waasland-Beveren
90' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sander Coopman voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Waasland-Beveren
Opstellingen Zulte-Waregem - Waasland-Beveren
De opstellingen van Zulte-Waregem en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Waasland-Beveren

Zulte-Waregem en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Waasland-Beveren in de Eerste Divisie B vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 1
Winst Waasland-Beveren 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 3e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 7e plaats.