Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (0-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt AS Eupen het zaterdag 9 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 0-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Duncan van KV Oostende. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 28e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel in de eerste helft, na 38 minuten was het T. Ambrose die KV Oostende op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep KV Oostende via een goal van A. Albanese in de 81e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor KV Oostende.

LIVE AS Eupen - KV Oostende 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Duncan KV Oostende
21' Wissel KV Oostende Wissel K. Rocha Santos voor T. Sakamoto KV Oostende
24' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Rocha Santos KV Oostende
28' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor K. Duncan KV Oostende
38' Doelpunt KV Oostende Doelpunt T. Ambrose met assist van B. Capon KV Oostende 0-1
55' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor T. Alloh AS Eupen
57' Wissel AS Eupen Wissel G. Konstantelias voor J. Cools AS Eupen
67' Wissel AS Eupen Wissel T. Musel voor A. Beck AS Eupen
71' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Deom AS Eupen
76' Wissel AS Eupen Wissel K. Ndri voor T. Alloh AS Eupen
79' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor B. Lambert AS Eupen
81' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Albanese met assist van K. Rocha Santos KV Oostende 0-2
82' Wissel KV Oostende Wissel T. Ndicka Matam voor V. Koziello KV Oostende
86' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor G. Konstantelias AS Eupen
89' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor T. Ambrose KV Oostende
89' Wissel KV Oostende Wissel S. Wylin voor A. Albanese KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - KV Oostende
Opstellingen AS Eupen - KV Oostende
De opstellingen van AS Eupen en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.