Nabeschouwing RFC Seraing - Genk (0-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 18:30 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt RFC Seraing het zondag 10 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Genk (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen RFC Seraing en Genk is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 0-2 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Dabila in de 35e minuut, waardoor RFC Seraing met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 44 minuten was het J. Ito die Genk op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Genk via een goal van K. Thorstvedt in de 54e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Genk.

Wedstrijdstatistieken RFC Seraing - Genk
Balbezit
33%
67%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
4
13
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
83
136
Gevaarlijke aanvallen
28
51
Passes
300
622
Overtredingen
3
13
Buitenspel
2
5
Corners
4
7
Wissels
5
4
LIVE RFC Seraing - Genk 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Rode kaart RFC Seraing Rode kaart voor K. Dabila RFC Seraing
44' Doelpunt Genk Doelpunt J. Ito met assist van P. Hrošovský Genk 0-1
44' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Ito Genk
47' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Muñoz Genk
46' Wissel RFC Seraing Wissel W. Faye voor G. Mikautadze RFC Seraing
46' Wissel Genk Wissel K. Thorstvedt voor A. Ouattara Genk
54' Doelpunt Genk Doelpunt K. Thorstvedt met assist van L. Oyen Genk 0-2
65' Wissel RFC Seraing Wissel F. DOnofrio voor A. Jallow RFC Seraing
68' Wissel Genk Wissel T. Bongonda voor J. Ito Genk
71' Wissel RFC Seraing Wissel M. Renzulli voor I. Cissé RFC Seraing
77' Wissel RFC Seraing Wissel A. Sanogo voor D. Opare RFC Seraing
78' Wissel RFC Seraing Wissel M. Douane voor F. Sambu RFC Seraing
86' Wissel Genk Wissel J. Paintsil voor L. Oyen Genk
86' Wissel Genk Wissel G. Arteaga voor S. Juklerød Genk
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Genk
Opstellingen RFC Seraing - Genk
De opstellingen van RFC Seraing en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RFC Seraing gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Jean Louis Garcia
Wissels RFC Seraing
# Speler Pos.
23 Alexandro Craninx K
37 Francesco D'Onofrio V
4 Wagane Faye V
32 M
11 Ali Sanogo A
57 Maïdine Douane A
Voorbeschouwing RFC Seraing - Genk

RFC Seraing en Genk treffen elkaar in de 34e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 1 keer wist de ploeg van RFC Seraing te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RFC Seraing. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst RFC Seraing 0
Winst Genk 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RFC Seraing op een 17e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
RFC Seraing - Genk Opstelling RFC Seraing Opstelling Genk Live RFC Seraing - Genk Live RFC Seraing - Genk kijken RFC Seraing - Genk kijken Live RFC Seraing - Genk stream RFC Seraing - Genk Fox Sports Nabeschouwing RFC Seraing - Genk Uitslag RFC Seraing - Genk Statistieken RFC Seraing - Genk Jupiler Pro League 2021/2022 RFC Seraing - Genk wedden RFC Seraing - Genk gokken RFC Seraing - Genk Unibet