Nabeschouwing Club Brugge - Mechelen (2-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Club Brugge het zondag 10 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Mechelen (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door M. Rits, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Skov Olsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Club Brugge.

LIVE Club Brugge - Mechelen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Odoi Club Brugge
32' Doelpunt Club Brugge Doelpunt M. Rits met assist van H. Vanaken Club Brugge 1-0
38' Wissel Club Brugge Wissel E. Balanta voor D. Odoi Club Brugge
41' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Hecke Mechelen
66' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor S. Oum Gouet Mechelen
67' Wissel Club Brugge Wissel C. De Ketelaere voor S. Adamyan Club Brugge
71' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor N. Storm Mechelen
76' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Skov Olsen Club Brugge 2-0
81' VAR: Afgekeurd doelpunt C. De Ketelaere Afgekeurd doelpunt C. De Ketelaere Club Brugge
83' Wissel Mechelen Wissel B. Van den Eynden voor J. Van Hecke Mechelen
83' Wissel Mechelen Wissel T. Youan voor H. Cuypers Mechelen
87' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Nsoki Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Mechelen
Opstellingen Club Brugge - Mechelen
De opstellingen van Club Brugge en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Club Brugge - Mechelen

Club Brugge en Mechelen treffen elkaar in de 34e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 15
Winst Mechelen 5
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 2e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 6e plaats.