Nabeschouwing Sporting Charleroi - Zulte-Waregem (3-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sporting Charleroi het zondag 10 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Zulte-Waregem (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Charleroi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van V. Bayo. Sporting Charleroi vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Bayo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van I. Seck zorgde ervoor dat Sporting Charleroi in de 28e minuut op 3-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesli De Cremer, waardoor Sporting Charleroi dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sporting Charleroi - Zulte-Waregem 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Bayo met assist van A. Zorgane Sporting Charleroi 1-0
16' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Bayo met assist van R. Morioka Sporting Charleroi 2-0
28' Eigen doelpunt Sporting Charleroi Eigen doelpunt I. Seck Sporting Charleroi 3-0
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. De Bock voor T. Derijck Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Sormo voor J. Dompe Zulte-Waregem
63' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Cools voor W. De Buyser Zulte-Waregem
64' Wissel Zulte-Waregem Wissel O. Govea voor D. Kutesa Zulte-Waregem
67' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
67' Wissel Sporting Charleroi Wissel Y. Badji voor V. Bayo Sporting Charleroi
78' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Govea Zulte-Waregem
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel I. Mbenza voor J. Kayembe Sporting Charleroi
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Zaroury voor R. Morioka Sporting Charleroi
79' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. De Bock Zulte-Waregem
88' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Wasinski voor S. Knezevic Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Zulte-Waregem
Opstellingen Sporting Charleroi - Zulte-Waregem
De opstellingen van Sporting Charleroi en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.