Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (1-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Vrijdag 4 maart 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sint-Truiden het vrijdag 4 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (1-1)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Sint-Truiden en Mechelen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door H. Cuypers, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Klauss, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sint-Truiden - Mechelen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Mechelen Doelpunt H. Cuypers Mechelen 0-1
37' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Vanlerberghe Mechelen
40' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Van Drongelen Mechelen
46' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Kagawa voor J. Teixeira Sint-Truiden
61' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Klauss met assist van T. Hara Sint-Truiden 1-1
62' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor J. Klauss Sint-Truiden
62' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor A. Dony Sint-Truiden
68' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor J. Klauss Sint-Truiden
74' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor G. Hairemans Mechelen
77' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. Oum Gouet Mechelen
85' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Reitz voor D. Hayashi Sint-Truiden
94' Wissel Mechelen Wissel T. Youan voor H. Cuypers Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Mechelen
Opstellingen Sint-Truiden - Mechelen
De opstellingen van Sint-Truiden en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Mechelen

Sint-Truiden en Mechelen treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Mechelen favoriet. 10 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Sint-Truiden. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 8
Winst Mechelen 10
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 10e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 6e plaats.