Nabeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron (3-1) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zondag 27 juli 2014 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Anderlecht het zondag 27 juli 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron.

Via de Anderlecht - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Royal Excel Mouscron is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Acheampong. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Royal Excel Mouscron dat via A. Badri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Mitrović dacht na 75 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Anderlecht via M. Suárez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Royal Excel Mouscron
3
1
LIVE Anderlecht - Royal Excel Mouscron 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Anderlecht Doelpunt F. Acheampong met assist van Z. Cyriac Anderlecht
39' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor C. Mbemba Anderlecht
49' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor S. Pennacchio Royal Excel Mouscron
55' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor Y. Brouckaert Royal Excel Mouscron
55' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel T. Dingome voor S. Pennacchio Royal Excel Mouscron
61' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Mohamed voor S. Langil Royal Excel Mouscron
62' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt A. Badri met assist van T. Dingome Royal Excel Mouscron
65' Wissel Anderlecht Wissel M. Suárez voor Z. Cyriac Anderlecht
69' Wissel Anderlecht Wissel N. Kabasele voor L. Milivojević Anderlecht
75' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Mitrović met assist van Y. Tielemans Anderlecht
80' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Suárez met assist van A. Mitrović Anderlecht
82' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel Z. Gano voor K. Vandendriessche Royal Excel Mouscron
83' Wissel Anderlecht Wissel S. Klještan voor D. Praet Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Anderlecht - Royal Excel Mouscron

Voorbeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron

Anderlecht en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Anderlecht en Royal Excel Mouscron elkaar treffen in de Jupiler Pro League.