Nabeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden (2-3) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 14:30 uur



In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Anderlecht het zondag 20 augustus 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Anderlecht - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Bruno, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Boli, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 31e minuut was de ideale kans voor Anderlecht om te scoren. S. Hanni was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 53e minuut was het Sint-Truiden dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Legear. Na 66 minuten werd de voorsprong voor Sint-Truiden vergroot nadat J. Botaka de 1-3 wist te scoren. Anderlecht verkleinde in de 87e minuut de achterstand doordat L. Teodorczyk de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wim Smet bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Sint-Truiden.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Sint-Truiden
Goals
2
3
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
20
9
Schoten op doel
10
6
Aanvallen
101
87
Gevaarlijke aanvallen
98
54
Overtredingen
11
8
Buitenspel
3
3
Corners
9
2
Wissels
3
3
LIVE Anderlecht - Sint-Truiden 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Bruno met assist van S. Hanni Anderlecht 1-0
21' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van C. Charisis Sint-Truiden 1-1
31' Penalty gemist Anderlecht Penalty gemist S. Hanni Anderlecht
46' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Legear voor D. Dussaut Sint-Truiden
53' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Legear met assist van J. Botaka Sint-Truiden 1-2
62' Wissel Anderlecht Wissel L. Teodorczyk voor I. Thelin Anderlecht
66' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Botaka met assist van J. Legear Sint-Truiden 1-3
68' Wissel Sint-Truiden Wissel K. Abrahams voor C. De Norre Sint-Truiden
77' Wissel Anderlecht Wissel N. C. Stanciu voor S. Kums Anderlecht
77' Wissel Anderlecht Wissel P. Gerkens voor A. Chipciu Anderlecht
78' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor L. Pirard Sint-Truiden
85' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Asamoah voor Y. Boli Sint-Truiden
87' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kotysch Sint-Truiden
87' Doelpunt Anderlecht Doelpunt L. Teodorczyk Anderlecht 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Sint-Truiden
Opstellingen Anderlecht - Sint-Truiden
De opstellingen van Anderlecht en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach René Weiler
Formatie 4-3-1-2
Coach Bartolomé Márquez López
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
1 Kenny Steppe K
18 Fabien Antunes V
28 Dimitrios Goutas V
12 Samuel Asamoah M
25 Kurt Abrahams A
10 Roman Bezus A
27 Jonathan Fernand Jean Legear A
Voorbeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden

Anderlecht en Sint-Truiden treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 10
Winst Sint-Truiden 4
Gelijkspel 3
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 10e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Anderlecht - Sint-Truiden Opstelling Anderlecht Opstelling Sint-Truiden Live Anderlecht - Sint-Truiden Live Anderlecht - Sint-Truiden kijken Anderlecht - Sint-Truiden kijken Live Anderlecht - Sint-Truiden stream Anderlecht - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden Uitslag Anderlecht - Sint-Truiden Statistieken Anderlecht - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2017/2018 Anderlecht - Sint-Truiden wedden Anderlecht - Sint-Truiden gokken Anderlecht - Sint-Truiden Unibet