Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (1-3) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 10 december 2017 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Anderlecht het zondag 10 december 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Anderlecht - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. K. Rezaei maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sporting Charleroi vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 34e minuut kreeg O. Deschacht van Anderlecht voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Anderlecht de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een eigen doelpunt van S. Kums zorgde ervoor dat Sporting Charleroi in de 60e minuut op 0-2 kwam te staan.

In de 74e minuut volgde een derde treffer van Sporting Charleroi, waarmee C. Benavente zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 82 minuten deed H. Onyekuru iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Anderlecht werd verkleind tot 1-3. Na 84 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat A. Baby zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Na 85 minuten kon L. Teodorczyk van Anderlecht vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting Charleroi.

LIVE Anderlecht - Sporting Charleroi 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor O. Deschacht Anderlecht
16' Penalty Sporting Charleroi Penalty K. Rezaei Sporting Charleroi 0-1
29' Wissel Anderlecht Wissel L. Teodorczyk voor A. Trebel Anderlecht
34' Tweede gele kaart Anderlecht Tweede gele kaart voor O. Deschacht Anderlecht
46' Wissel Anderlecht Wissel Josue Sa voor P. Gerkens Anderlecht
50' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor U. Spajic Anderlecht
56' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
60' Eigen doelpunt Sporting Charleroi Eigen doelpunt S. Kums Sporting Charleroi 0-2
61' Wissel Anderlecht Wissel M. Bruno voor I. Obradovic Anderlecht
68' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Lukebakio voor M. Fall Sporting Charleroi
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Baby voor C. Tainmont Sporting Charleroi
74' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Benavente Sporting Charleroi 0-3
81' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Teodorczyk Anderlecht
82' Doelpunt Anderlecht Doelpunt H. Onyekuru Anderlecht 1-3
83' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Baby Sporting Charleroi
83' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor K. Rezaei Sporting Charleroi
84' Tweede gele kaart Sporting Charleroi Tweede gele kaart voor A. Baby Sporting Charleroi
85' Tweede gele kaart Anderlecht Tweede gele kaart voor L. Teodorczyk Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Sporting Charleroi
Opstellingen Anderlecht - Sporting Charleroi
De opstellingen van Anderlecht en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.