Nabeschouwing Antwerp - Anderlecht (0-0) || Jupiler Pro League 2017/2018

Vrijdag 28 juli 2017 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Antwerp het vrijdag 28 juli 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Anderlecht (0-0)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Antwerp en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Antwerp en Anderlecht gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Anderlecht kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jonathan Lardot niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - Anderlecht
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
3
12
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
54
95
Gevaarlijke aanvallen
45
66
Overtredingen
14
4
Buitenspel
0
3
Corners
5
5
Wissels
3
2
LIVE Antwerp - Anderlecht 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Arslanagic Antwerp
69' Wissel Antwerp Wissel J. Dequevy voor O. Oulare Antwerp
74' Wissel Anderlecht Wissel N. C. Stanciu voor D. Appiah Anderlecht
79' Wissel Antwerp Wissel M. NDiaye voor J. Vansteenkiste Antwerp
82' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. Jaadi Antwerp
84' Wissel Antwerp Wissel I. Kone voor R. Jaadi Antwerp
87' Wissel Anderlecht Wissel S. Ganvoula voor A. Trebel Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Anderlecht
Opstellingen Antwerp - Anderlecht
De opstellingen van Antwerp en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Wim De Decker
Formatie 4-2-3-1
Coach René Weiler
Voorbeschouwing Antwerp - Anderlecht

Antwerp en Anderlecht treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Antwerp en Anderlecht elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Antwerp 0
Winst Anderlecht 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Antwerp - Anderlecht Opstelling Antwerp Opstelling Anderlecht Live Antwerp - Anderlecht Live Antwerp - Anderlecht kijken Antwerp - Anderlecht kijken Live Antwerp - Anderlecht stream Antwerp - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Antwerp - Anderlecht Uitslag Antwerp - Anderlecht Statistieken Antwerp - Anderlecht Jupiler Pro League 2017/2018 Antwerp - Anderlecht wedden Antwerp - Anderlecht gokken Antwerp - Anderlecht Unibet