Nabeschouwing Antwerp - Royal Excel Mouscron (1-0) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 9 december 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Antwerp het zaterdag 9 december 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Royal Excel Mouscron (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 1-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door F. Haroun, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Antwerp uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Antwerp - Royal Excel Mouscron 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor L. Mutambala Royal Excel Mouscron
11' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor S. Amallah Royal Excel Mouscron
15' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Corryn Antwerp
41' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor G. Hairemans Antwerp
43' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor O. Govea Royal Excel Mouscron
63' Wissel Antwerp Wissel I. Rodrigues voor S. Limbombe Antwerp
66' Wissel Antwerp Wissel S. Yatabare voor A. Corryn Antwerp
69' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Batubinsika Antwerp
71' Doelpunt Antwerp Doelpunt F. Haroun Antwerp 1-0
80' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel Y. Mbombo voor D. Rotariu Royal Excel Mouscron
80' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Locigno voor M. Vojvoda Royal Excel Mouscron
88' Wissel Antwerp Wissel R. Jaadi voor J. Ardaiz Antwerp
91' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Van Damme Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Antwerp - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Antwerp en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Antwerp - Royal Excel Mouscron

Antwerp en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Royal Excel Mouscron in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Antwerp 0
Winst Royal Excel Mouscron 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 6e positie staat, terwijl we Royal Excel Mouscron terugvinden op de 10e plaats.