Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (0-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 18 november 2017 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt AS Eupen het zaterdag 18 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door S. Limbombe, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Antwerp de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Antwerp
Gele kaarten
0
4
Aanvallen
108
78
Gevaarlijke aanvallen
98
63
Corners
4
3
Wissels
2
2
LIVE AS Eupen - Antwerp 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Van Damme Antwerp
63' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. Jaadi Antwerp
68' Wissel AS Eupen Wissel M. Wague voor M. Tirpan AS Eupen
75' Wissel Antwerp Wissel S. Limbombe voor R. Jaadi Antwerp
79' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Matheus Antwerp
83' Wissel AS Eupen Wissel N. Verdier voor A. Afif AS Eupen
85' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor I. Rodrigues Antwerp
88' Doelpunt Antwerp Doelpunt S. Limbombe met assist van J. Ardaiz Antwerp 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Antwerp
Opstellingen AS Eupen - Antwerp
De opstellingen van AS Eupen en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AS Eupen - Antwerp

AS Eupen en Antwerp treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Antwerp elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst Antwerp 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 16e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
AS Eupen - Antwerp Opstelling AS Eupen Opstelling Antwerp Live AS Eupen - Antwerp Live AS Eupen - Antwerp kijken AS Eupen - Antwerp kijken Live AS Eupen - Antwerp stream AS Eupen - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp Uitslag AS Eupen - Antwerp Statistieken AS Eupen - Antwerp Jupiler Pro League 2017/2018 AS Eupen - Antwerp wedden AS Eupen - Antwerp gokken AS Eupen - Antwerp Unibet