Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (1-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 17 september 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt AS Eupen het zondag 17 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (1-1)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen AS Eupen en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AS Eupen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Leye. Standard Liège kwam na 39 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. MPoku, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE AS Eupen - Standard Luik 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Leye met assist van N. Verdier AS Eupen 1-0
39' Doelpunt Standard Liège Doelpunt P. MPoku met assist van C. Fai Standard Liège 1-1
41' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Pocognoli Standard Liège
44' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Loties AS Eupen
52' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Valiente AS Eupen
56' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor U. Agbo Standard Liège
65' Wissel Standard Liège Wissel M. Djenepo voor D. Ndongala Standard Liège
68' Wissel AS Eupen Wissel N. Schouterden voor A. Afif AS Eupen
68' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Bokadi Standard Liège
72' Wissel Standard Liège Wissel L. P. Cavanda voor S. Pocognoli Standard Liège
77' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. P. Cavanda Standard Liège
80' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Tirpan AS Eupen
81' Wissel Standard Liège Wissel R. Marin voor U. Agbo Standard Liège
84' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Djenepo Standard Liège
88' Wissel AS Eupen Wissel M. Diallo voor N. Verdier AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Standard Luik
Opstellingen AS Eupen - Standard Luik
De opstellingen van AS Eupen en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AS Eupen - Standard Luik

AS Eupen en Standard Luik treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 2 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AS Eupen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AS Eupen 1
Winst Standard Luik 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 14e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 12e plaats.