Nabeschouwing Cercle Brugge - Waasland-Beveren (1-0) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zaterdag 27 december 2014 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Cercle Brugge het zaterdag 27 december 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren.

Via de Cercle Brugge - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Waasland-Beveren (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht Cercle Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Buyl. Helaas voor Cercle Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut kreeg N. Dussenne van Cercle Brugge voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Cercle Brugge de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Waasland-Beveren
1
0
LIVE Cercle Brugge - Waasland-Beveren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt S. Buyl Cercle Brugge
27' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor F. Haroun Cercle Brugge
32' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor N. Dussenne Cercle Brugge
47' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Robson Waasland-Beveren
58' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Kabananga Cercle Brugge
61' Wissel Waasland-Beveren Wissel Amido Baldé voor J. Rowell Waasland-Beveren
64' Tweede gele kaart Cercle Brugge Tweede gele kaart voor N. Dussenne Cercle Brugge
64' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor C. Coosemans Waasland-Beveren
69' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Dewaele voor J. Kabananga Cercle Brugge
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Destorme voor M. Marić Waasland-Beveren
79' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Verkindere voor S. Buyl Cercle Brugge
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Henkens voor C. DUlivo Waasland-Beveren
90' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Valcke voor R. Sukuta-Pasu Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Waasland-Beveren
Opstellingen Cercle Brugge - Waasland-Beveren

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Waasland-Beveren

Cercle Brugge en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 21e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Waasland-Beveren favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cercle Brugge te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cercle Brugge. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.