Nabeschouwing Club Brugge - Zulte-Waregem (3-2) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 26 november 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Club Brugge het zondag 26 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Zulte-Waregem (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 3-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Leya, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Club Brugge kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Mechele, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette N. De Pauw zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Wesley de 2-2 maakte voor Club Brugge. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Club Brugge dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Limbombe de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bart Vertenten bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Club Brugge.

LIVE Club Brugge - Zulte-Waregem 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Poulain Club Brugge
29' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt A. Leya met assist van B. Hamalainen Zulte-Waregem 0-1
39' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Walsh Zulte-Waregem
48' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Mechele Club Brugge 1-1
57' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor A. Diaby Club Brugge
61' Wissel Club Brugge Wissel Wesley voor J. Vossen Club Brugge
67' Wissel Club Brugge Wissel J. Clasie voor A. Diaby Club Brugge
70' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. de Fauw Zulte-Waregem
72' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt N. De Pauw Zulte-Waregem 1-2
77' Wissel Club Brugge Wissel E. Dennis voor S. Denswil Club Brugge
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Cordaro voor N. De Pauw Zulte-Waregem
80' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley met assist van A. Limbombe Club Brugge 2-2
87' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Limbombe met assist van M. Nakamba Club Brugge 3-2
90' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Cordaro Zulte-Waregem
91' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Saponjic voor I. Doumbia Zulte-Waregem
93' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Clasie Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Zulte-Waregem
Opstellingen Club Brugge - Zulte-Waregem
De opstellingen van Club Brugge en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.