Nabeschouwing Gent - AS Eupen (3-0) || Jupiler Pro League 2017/2018

Dinsdag 24 oktober 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Gent het dinsdag 24 oktober 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - AS Eupen (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gent kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Y. Kubo. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat Gent via M. Simon op 2-0 kwam te staan. In de 38e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het M. Simon van Gent die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolas Laforge, waardoor Gent dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gent - AS Eupen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Gent Doelpunt Y. Kubo met assist van S. Kalu Gent 1-0
23' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
36' Penalty Gent Penalty M. Simon Gent 2-0
37' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Loties AS Eupen
38' Penalty Gent Penalty M. Simon Gent 3-0
46' Wissel Gent Wissel D. Machado voor N. Asare Gent
53' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Esiti Gent
57' Wissel AS Eupen Wissel J. Amani voor N. Verdier AS Eupen
58' Wissel AS Eupen Wissel M. Valiente voor M. Tirpan AS Eupen
72' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kalu Gent
74' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Fadlalla AS Eupen
78' Wissel AS Eupen Wissel N. Schouterden voor A. Fadlalla AS Eupen
79' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Verstraete Gent
80' Wissel Gent Wissel M. Sylla voor R. Yaremchuk Gent
83' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Amani AS Eupen
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor L. Garcia AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - AS Eupen
Opstellingen Gent - AS Eupen
De opstellingen van Gent en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Gent - AS Eupen

Gent en AS Eupen treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor AS Eupen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gent als AS Eupen wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Gent 2
Winst AS Eupen 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 12e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 14e plaats.