Nabeschouwing Kortrijk - Lokeren (1-0) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 5 augustus 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Kortrijk het zaterdag 5 augustus 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Lokeren (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door C. Lepoint, waarmee Kortrijk met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Kortrijk.

LIVE Kortrijk - Lokeren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. Marzo Lokeren
14' Doelpunt Kortrijk Doelpunt C. Lepoint met assist van A. Ajagun Kortrijk 1-0
46' Wissel Lokeren Wissel A. Skulason voor T. Mpati Bibuangu Lokeren
59' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. de Ridder Lokeren
65' Wissel Kortrijk Wissel J. Stojanovic voor S. de Smet Kortrijk
66' Wissel Lokeren Wissel M. Miric voor G. Hupperts Lokeren
76' Wissel Lokeren Wissel L. Slagveer voor S. Kehli Lokeren
79' Wissel Kortrijk Wissel L. Van Eenoo voor I. Ouali Kortrijk
86' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Terki Lokeren
88' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor A. Ajagun Kortrijk
88' Wissel Kortrijk Wissel P. Budkivsky voor T. Chevalier Kortrijk
90' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor T. de Sutter Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Lokeren
Opstellingen Kortrijk - Lokeren
De opstellingen van Kortrijk en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Kortrijk - Lokeren

Kortrijk en Lokeren treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 7 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Kortrijk. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kortrijk 5
Winst Lokeren 7
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 13e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 15e plaats.