Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem (0-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 25 februari 2018 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Kortrijk het zondag 25 februari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 85 minuten. H. Harbaoui maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Zulte-Waregem vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Zulte-Waregem de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Zulte-Waregem
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
122
112
Gevaarlijke aanvallen
75
49
Overtredingen
12
15
Buitenspel
4
3
Corners
7
4
Wissels
3
2
LIVE Kortrijk - Zulte-Waregem 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Heylen Zulte-Waregem
29' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Walsh voor G. de Mets Zulte-Waregem
66' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Bongonda voor N. De Pauw Zulte-Waregem
83' Wissel Kortrijk Wissel S. de Smet voor J. Perbet Kortrijk
84' Wissel Kortrijk Wissel C. Lepoint voor A. Ajagun Kortrijk
85' Penalty Zulte-Waregem Penalty H. Harbaoui Zulte-Waregem 0-1
91' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor H. Harbaoui Zulte-Waregem
91' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Zulte-Waregem
Opstellingen Kortrijk - Zulte-Waregem
De opstellingen van Kortrijk en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Francky Dury
Voorbeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem

Kortrijk en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 10 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Kortrijk. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 6
Winst Zulte-Waregem 10
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 6e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kortrijk - Zulte-Waregem Opstelling Kortrijk Opstelling Zulte-Waregem Live Kortrijk - Zulte-Waregem Live Kortrijk - Zulte-Waregem kijken Kortrijk - Zulte-Waregem kijken Live Kortrijk - Zulte-Waregem stream Kortrijk - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem Uitslag Kortrijk - Zulte-Waregem Statistieken Kortrijk - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2017/2018 Kortrijk - Zulte-Waregem wedden Kortrijk - Zulte-Waregem gokken Kortrijk - Zulte-Waregem Unibet