Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (1-3) || Jupiler Pro League 2014/2015

Vrijdag 7 november 2014 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt KV Oostende het vrijdag 7 november 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Zulte-Waregem is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Brillant. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Zulte-Waregem dat via Mamoutou NDiaye dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Verboom dacht na 51 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Zulte-Waregem via K. DHaene, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Zulte-Waregem
1
3
LIVE KV Oostende - Zulte-Waregem 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Mamoutou NDiaye Zulte-Waregem
22' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Brillant met assist van J. Wilmet KV Oostende
26' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Mamoutou NDiaye met assist van J. Troisi Zulte-Waregem
51' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt B. Verboom met assist van J. Troisi Zulte-Waregem
54' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Troisi Zulte-Waregem
63' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Trajkovski Zulte-Waregem
70' Wissel KV Oostende Wissel Fernando Canesin voor S. Siani KV Oostende
73' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Aneke voor Y. Cissako Zulte-Waregem
74' Wissel KV Oostende Wissel B. Ruytinx voor E. Coulibaly KV Oostende
80' Wissel Zulte-Waregem Wissel G. Plet voor A. Trajkovski Zulte-Waregem
82' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt K. DHaene met assist van J. Troisi Zulte-Waregem
83' Wissel KV Oostende Wissel N. Coussement voor X. Luissint KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Zulte-Waregem
Opstellingen KV Oostende - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem

KV Oostende en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 december 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen KV Oostende en Zulte-Waregem eindigde namelijk in een gelijkspel.