Nabeschouwing Lokeren - Club Brugge (0-4) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 29 juli 2017 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Lokeren het zaterdag 29 juli 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Club Brugge (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Sebastien Delferiere geëindigd in een 0-4 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Club Brugge kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van B. Mechele. Club Brugge vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Bonaventure op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee D. Bonaventure zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 32e minuut werd H. Palacios van Club Brugge met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Club Brugge het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 55e werkte M. Miric de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 0-4 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Club Brugge.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Club Brugge
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
92
78
Gevaarlijke aanvallen
88
68
Overtredingen
9
9
Buitenspel
5
2
Corners
5
6
Wissels
3
3
LIVE Lokeren - Club Brugge 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Mechele met assist van R. Vormer Club Brugge 0-1
17' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. Bonaventure met assist van L. Refaelov Club Brugge 0-2
24' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. Bonaventure met assist van J. Vossen Club Brugge 0-3
32' Rode kaart Club Brugge Rode kaart voor H. Palacios Club Brugge
35' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. Kehli Lokeren
47' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor M. Nakamba Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel T. Vlietinck voor D. Bonaventure Club Brugge
46' Wissel Lokeren Wissel M. Miric voor M. Terki Lokeren
55' Eigen doelpunt Club Brugge Eigen doelpunt M. Miric Club Brugge 0-4
56' Wissel Club Brugge Wissel T. Simons voor L. Refaelov Club Brugge
60' Wissel Lokeren Wissel R. Soder voor S. Kehli Lokeren
75' Wissel Club Brugge Wissel H. Vanaken voor M. Nakamba Club Brugge
79' Wissel Lokeren Wissel L. Slagveer voor T. de Sutter Lokeren
81' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Maric Lokeren
83' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor T. Mpati Bibuangu Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Club Brugge
Opstellingen Lokeren - Club Brugge
De opstellingen van Lokeren en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokeren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Lokeren
# Speler Pos.
12 Ortwin De Wolf K
26 Arno Monsecour V
6 Ari Freyr Skúlason V
31 Juan Pablo Torres M
27 Robin Söder A
21 Marko Mirić A
24 Luciano Slagveer A
Voorbeschouwing Lokeren - Club Brugge

Lokeren en Club Brugge treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 12 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 16 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Lokeren. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lokeren 8
Winst Club Brugge 16
Gelijkspel 5
Totaal 29
Tags
Lokeren - Club Brugge Opstelling Lokeren Opstelling Club Brugge Live Lokeren - Club Brugge Live Lokeren - Club Brugge kijken Lokeren - Club Brugge kijken Live Lokeren - Club Brugge stream Lokeren - Club Brugge Fox Sports Nabeschouwing Lokeren - Club Brugge Uitslag Lokeren - Club Brugge Statistieken Lokeren - Club Brugge Jupiler Pro League 2017/2018 Lokeren - Club Brugge wedden Lokeren - Club Brugge gokken Lokeren - Club Brugge Unibet