Nabeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi (5-2) || Jupiler Pro League 2014/2015

Woensdag 29 oktober 2014 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Lokeren het woensdag 29 oktober 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi.

Via de Lokeren - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi (5-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Sporting Charleroi is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Patosi. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut moest G. François van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting Charleroi verder met een speler minder. M. Marić dacht na 39 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Sporting Charleroi via N. Kebano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 66 minuten spelen wist Lokeren via H. Vanaken de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut scoorde A. Patosi namens Lokeren. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 77e minuut leek Dutra te scoren voor Lokeren, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 82e minuut leek N. Kebano te scoren voor Sporting Charleroi, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Sporting Charleroi
5
2
LIVE Lokeren - Sporting Charleroi 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Patosi met assist van H. Vanaken Lokeren
38' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor G. François Sporting Charleroi
39' Penalty Lokeren Penalty M. Marić Lokeren
43' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Marinos voor J. Gálvez López Sporting Charleroi
47' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Marić Lokeren
53' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Marinos Sporting Charleroi
57' Penalty Sporting Charleroi Penalty N. Kebano Sporting Charleroi
57' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Marcq voor K. Houdret Sporting Charleroi
66' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Vanaken met assist van N. De Pauw Lokeren
72' Wissel Lokeren Wissel B. Abdurahimi voor N. De Pauw Lokeren
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Tainmont voor K. Geraerts Sporting Charleroi
75' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Patosi met assist van B. Abdurahimi Lokeren
77' Doelpunt Lokeren Doelpunt Dutra met assist van G. Galitsios Lokeren
82' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt N. Kebano Sporting Charleroi
82' Wissel Lokeren Wissel O. Kaya voor A. Patosi Lokeren
82' Wissel Lokeren Wissel E. Ngolok voor K. Overmeire Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Sporting Charleroi
Opstellingen Lokeren - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi

Lokeren en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 13e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Lokeren favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.