Nabeschouwing Mechelen - Sporting Charleroi (1-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 24 februari 2018 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Mechelen het zaterdag 24 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Sporting Charleroi (1-1)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Mechelen en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Bedia, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Mechelen kwam na 37 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Mera, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 81e minuut was de ideale kans voor Mechelen om te scoren. M. Rits was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Sporting Charleroi
Goals
1
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
13
2
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
91
89
Gevaarlijke aanvallen
102
63
Overtredingen
9
27
Buitenspel
1
0
Corners
2
3
Wissels
2
3
LIVE Mechelen - Sporting Charleroi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Y. Sylla Mechelen
11' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor C. Tainmont Mechelen
13' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Bedia met assist van F. NGanga Sporting Charleroi 0-1
33' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor E. Cocalic Mechelen
37' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Mera met assist van M. Rits Mechelen 1-1
39' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Bedia Sporting Charleroi
45' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
68' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Grange voor M. Fall Sporting Charleroi
70' Wissel Mechelen Wissel T. Matthys voor C. Tainmont Mechelen
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Fortuna voor A. Baby Sporting Charleroi
79' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Diandy Sporting Charleroi
81' Penalty gemist Mechelen Penalty gemist M. Rits Mechelen
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Pollet voor C. Bedia Sporting Charleroi
90' Wissel Mechelen Wissel N. Verdier voor M. Rits Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Sporting Charleroi
Opstellingen Mechelen - Sporting Charleroi
De opstellingen van Mechelen en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Wissels Mechelen
# Speler Pos.
49 Anthony Moris K
2 Laurens Paulussen V
28 Fabien Camus M
77 Glenn Claes M
10 Dimitris Kolovos M
7 Tim Matthys M
99 Nicolas Verdier M
19 Fatos Bećiraj A
Formatie 4-4-2
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
15 Valentin Baume K
6 Gjoko Zajkov V
25 Núrio Domingos Matias Fortuna V
20 Nathan Rodes M
28 Enes Sağlık M
29 Romain Grange M
10 David Pollet A
7 Jordan Remacle A
Voorbeschouwing Mechelen - Sporting Charleroi

Mechelen en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Vertenten en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 11 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Mechelen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 10
Winst Sporting Charleroi 11
Gelijkspel 6
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 15e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Mechelen - Sporting Charleroi Opstelling Mechelen Opstelling Sporting Charleroi Live Mechelen - Sporting Charleroi Live Mechelen - Sporting Charleroi kijken Mechelen - Sporting Charleroi kijken Live Mechelen - Sporting Charleroi stream Mechelen - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Sporting Charleroi Uitslag Mechelen - Sporting Charleroi Statistieken Mechelen - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2017/2018 Mechelen - Sporting Charleroi wedden Mechelen - Sporting Charleroi gokken Mechelen - Sporting Charleroi Unibet