Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp (2-2) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 29 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Royal Excel Mouscron het zondag 29 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier (Mouscron (Moeskron)) in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp (2-2)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Royal Excel Mouscron en Antwerp geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door N. De Medina, waarmee Royal Excel Mouscron met 1-0 de leiding nam. Antwerp kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Ardaiz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette Matheus zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Royal Excel Mouscron nadat N. De Medina in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Royal Excel Mouscron - Antwerp 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt N. De Medina met assist van J. Bolingi Royal Excel Mouscron 1-0
35' Wissel Antwerp Wissel G. Hairemans voor S. Yatabare Antwerp
44' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel J. Ardaiz voor I. Rodrigues Antwerp
57' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel T. Awoniyi voor D. Rotariu Royal Excel Mouscron
70' Doelpunt Antwerp Doelpunt J. Ardaiz met assist van D. Batubinsika Antwerp 1-1
72' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Van Damme Antwerp
76' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Olinga voor M. Aidara Royal Excel Mouscron
78' Doelpunt Antwerp Doelpunt Matheus Antwerp 1-2
85' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor T. Awoniyi Royal Excel Mouscron
91' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Antwerp
92' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt N. De Medina Royal Excel Mouscron 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Antwerp
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Antwerp
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.