Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (4-4) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 4 november 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Sint-Truiden het zaterdag 4 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (4-4)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Sint-Truiden en AS Eupen geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. Y. Boli maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sint-Truiden vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. AS Eupen kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Leye, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette S. Asamoah zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Garcia de 2-2 maakte voor AS Eupen. Sint-Truiden leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 59 minuten op voorsprong na een goal van A. De Sart: 3-2. Even later was het opnieuw A. De Sart die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Sint-Truiden op 4-2 in de 68e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan AS Eupen om te scoren. Kort voor tijd in de 87e minuut zette A. Fadlalla de stand op 4-3. Hierdoor ging de wedstrijd nog een spannende slotfase tegemoed. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van AS Eupen in de 93e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van M. Valiente en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sint-Truiden - AS Eupen 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel AS Eupen Wissel N. Schouterden voor E. Ocansey AS Eupen
32' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor B. Mbaye AS Eupen
33' Penalty Sint-Truiden Penalty Y. Boli Sint-Truiden 1-0
34' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Blondelle AS Eupen
48' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Leye met assist van N. Schouterden AS Eupen 1-1
55' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. Asamoah Sint-Truiden 2-1
57' Doelpunt AS Eupen Doelpunt L. Garcia met assist van M. Leye AS Eupen 2-2
59' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Sart Sint-Truiden 3-2
62' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Valiente AS Eupen
66' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor D. Dussaut Sint-Truiden
68' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Sart met assist van Y. Boli Sint-Truiden 4-2
71' Wissel Sint-Truiden Wissel C. De Norre voor F. Antunes Sint-Truiden
74' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kitsiou Sint-Truiden
78' Wissel AS Eupen Wissel D. Mouchamps voor M. Tirpan AS Eupen
79' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Bourard voor J. Legear Sint-Truiden
87' Doelpunt AS Eupen Doelpunt A. Fadlalla AS Eupen 4-3
93' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Valiente AS Eupen 4-4
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - AS Eupen
Opstellingen Sint-Truiden - AS Eupen
De opstellingen van Sint-Truiden en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen

Sint-Truiden en AS Eupen treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is AS Eupen favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sint-Truiden. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 1
Winst AS Eupen 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 4e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 15e plaats.