Nabeschouwing Sint-Truiden - Genk (2-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zaterdag 16 september 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Sint-Truiden het zaterdag 16 september 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Genk (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Genk is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door R. Bezus, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Dussaut op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut wist Genk de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Schrijvers. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Genk kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Sint-Truiden dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - Genk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. de Petter Sint-Truiden
48' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor A. De Sart Sint-Truiden
60' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kotysch Sint-Truiden
67' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Botaka voor I. Vetokele Sint-Truiden
68' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Bezus voor J. Legear Sint-Truiden
73' Wissel Genk Wissel M. Samata voor M. Ingvartsen Genk
73' Wissel Genk Wissel E. Zhegrova voor T. Buffel Genk
75' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Charisis Sint-Truiden
78' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Berge Genk
79' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt R. Bezus Sint-Truiden 1-0
81' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Dussaut voor C. De Norre Sint-Truiden
83' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Dussaut Sint-Truiden 2-0
85' Gele kaart Genk Gele kaart voor A. Pozuelo Genk
88' Doelpunt Genk Doelpunt S. Schrijvers Genk 2-1
94' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor R. Bezus Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Genk
Opstellingen Sint-Truiden - Genk
De opstellingen van Sint-Truiden en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.