Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Vrijdag 1 december 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Sporting Charleroi het vrijdag 1 december 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-1)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Sporting Charleroi en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door C. Tainmont, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. KV Oostende kwam na 57 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Musona, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 86e minuut was de ideale kans voor KV Oostende om te scoren. Z. Gano was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sporting Charleroi - KV Oostende 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Z. Tomasevic KV Oostende
15' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
27' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Milic KV Oostende
33' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor N. Lombaerts KV Oostende
35' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Tainmont Sporting Charleroi
42' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Tainmont met assist van N. Fortuna Sporting Charleroi 1-0
57' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Musona KV Oostende 1-1
65' Wissel KV Oostende Wissel Z. Gano voor J. Akpala KV Oostende
68' Wissel Sporting Charleroi Wissel E. Saglik voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Pollet voor C. Tainmont Sporting Charleroi
76' Wissel KV Oostende Wissel R. Zivkovic voor K. Vandendriessche KV Oostende
78' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Benavente Sporting Charleroi
82' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Siani KV Oostende
86' Penalty gemist KV Oostende Penalty gemist Z. Gano KV Oostende
88' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor K. Rezaei Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - KV Oostende
Opstellingen Sporting Charleroi - KV Oostende
De opstellingen van Sporting Charleroi en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.