Nabeschouwing Sporting Charleroi - Standard Luik (1-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 18 februari 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Sporting Charleroi het zondag 18 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Standard Luik (1-1)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Laifis van Standard Liège. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 65e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 66e minuut voor dat Sporting Charleroi via K. Rezaei op 1-0 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Sa Orlando namens Standard Liège in de 76e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sporting Charleroi - Standard Luik 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor U. Agbo Standard Liège
43' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Benavente Sporting Charleroi
50' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Diandy Sporting Charleroi
59' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor K. Laifis Standard Liège
60' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Marinos Sporting Charleroi
65' Tweede gele kaart Standard Liège Tweede gele kaart voor K. Laifis Standard Liège
66' Penalty Sporting Charleroi Penalty K. Rezaei Sporting Charleroi 1-0
69' Wissel Standard Liège Wissel G. Cimirot voor D. Cop Standard Liège
69' Wissel Standard Liège Wissel Sa Orlando voor R. Emond Standard Liège
71' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
76' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Sa Orlando met assist van E. Junior Standard Liège 1-1
77' Wissel Standard Liège Wissel P. MPoku voor E. Junior Standard Liège
81' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor K. Rezaei Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Grange voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
88' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Fortuna voor A. Baby Sporting Charleroi
88' Wissel Sporting Charleroi Wissel E. Saglik voor C. Benavente Sporting Charleroi
91' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor R. Grange Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Standard Luik
Opstellingen Sporting Charleroi - Standard Luik
De opstellingen van Sporting Charleroi en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Standard Luik

Sporting Charleroi en Standard Luik treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 16 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sporting Charleroi 5
Winst Standard Luik 16
Gelijkspel 5
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 2e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 8e plaats.