Nabeschouwing Standard Luik - Club Brugge (1-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 25 februari 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Standard Luik het zondag 25 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne (Liège (Luik)) in Luik.

Via de Standard Luik - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Club Brugge (1-1)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Standard Luik en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Carcela-Gonzalez, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Club Brugge kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Dennis, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Standard Luik - Club Brugge 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Carcela-Gonzalez Standard Liège 1-0
63' Wissel Club Brugge Wissel E. Dennis voor A. Diaby Club Brugge
72' Doelpunt Club Brugge Doelpunt E. Dennis Club Brugge 1-1
80' Wissel Standard Liège Wissel Sa Orlando voor P. MPoku Standard Liège
85' Wissel Standard Liège Wissel D. Cop voor R. Emond Standard Liège
86' Wissel Club Brugge Wissel A. Touba voor A. Limbombe Club Brugge
91' Wissel Standard Liège Wissel M. Djenepo voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
92' Wissel Club Brugge Wissel T. Simons voor J. Clasie Club Brugge
93' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Marin Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Club Brugge
Opstellingen Standard Luik - Club Brugge
De opstellingen van Standard Luik en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Ivan Leko
Wissels Club Brugge
1 Vladimir Gabulov K
Voorbeschouwing Standard Luik - Club Brugge

Standard Luik en Club Brugge treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 14 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Standard Luik. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Standard Luik 11
Winst Club Brugge 14
Gelijkspel 9
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 8e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 1e plaats.